Pin It

Καλοσορίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού στην Λάρισα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ-ΛΑΡΙΣΑ-ΧΑΜΟΓΕΛΟ-ΠΑΙΔΙΟΥ

Καλωσορίζουμε το χαμόγελο του παιδιού στην Λάρισα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα τους και το έργο τους  και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην λειτουργία του πρώτου κέντρου άμεσης κοινωνικής επέμβασης στη Θεσσαλία.
Η εταιρεία μας Αναγνωστόπουλος Συστήματα Ασφαλείας στηρίζει  τις προσπάθειες των εθελοντικών οργανώσεων και είναι κοντά στα παιδιά και ανθρώπους που χρειάζοντε τη στήριξη μας.

Ολοκληρώθηκε η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Το Χαμόγελο του Παιδιού στη Λάρισα

xamogelo-paidiou-larisa-logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

 

Ολοκληρώθηκε η έναρξη λειτουργίας

του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας

του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης (Κ.Α.Κ.Ε.) Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στην οδό Ηφαίστου 9 στη Λάρισα.

O Πρόεδρος του Οργανισμού κος Κώστας Γιαννόπουλος στο θερμό του καλωσόρισμα υπογράμμισε την πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων με ψυχή από την περιοχή της Θεσσαλίας για τη δημιουργία του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Στην έναρξη συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων της Θεσσαλίας μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόλου Ιγνάτιος ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στη νέα αυτή προσπάθεια δηλώνοντας «ερχόμαστε συνεργοί, συνεργάτες, συνοδοιπόροι σε αυτή τη μεγάλη πλέον πανελλαδική προσπάθεια να σταθούμε κοντά στο κάθε παιδί απ’ όπου και αν προέρχεται» καθώς και ο Περιφερειάρχης κος Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όλη η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει τη νέα αυτή δομή προστιθέμενης αξίας αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Οργανισμού.

Το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας υπό το συντονισμό του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης θα παρέχει, επί του παρόντος, τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Στήριξη Παιδιών με προβλήματα διαβίωσης
 • Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Υγείας
 • Ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών
 • Λήψη καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης παιδιών
 • Επιτόπιες παρεμβάσεις για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο
 • Ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειών

Το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού και είναι εξοπλισμένο με Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Στήριξης Παιδιών και των Οικογενειών τους. Στη διάθεσή του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας επίσης τίθενται όλες οι δράσεις που υλοποιεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

 • Εθνική Γραμμή για Παιδιά SOS 1056
 • Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000
 • AMBER ALERT Hellas
 • Ασθενοφόρα για νεογνά και παιδιά
 • Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής
 • Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι διασώστες του Οργανισμού με 2 ασθενοφόρα, η κινητή ιατρική μονάδα καθώς επίσης και το όχημα άμεσης παρέμβασης για περιπτώσεις εξαφανισμένων παιδιών με εκπροσώπους της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», που σε συνεργασία με πιστοποιημένο στην έρευνα σκύλο πραγματοποίησαν επίδειξη περιστατικού ανεύρεσης εξαφανισμένου παιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.

ή να απευθύνεστε στον τηλεφωνικό αριθμό  2410 560900 ή γραπτά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  thessalia@hamogelo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.hamogelo.gr/36.1/Ti-kanoyme

Δείτε περισσότερα για το χαμόγελο του παιδιού:

Ολοκληρώθηκε η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Δείτε περισσότερα για τα Συστήματα Ασφαλείας Αναγνωστόπουλος:

Υπηρεσίες Ασφαλείας

Tags: , , , , ,

About the Author

Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφάλειας στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Έχοντας ως εφόδιο τις κατάλληλες γνώσεις και την συνεχή βελτίωση με κατάλληλα σεμινάρια και επιμορφώσεις . Είμαι εδώ να σας βοηθήσω να βρούμε το κατάλληλο για εσάς σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος είτε εργοστάσιο ή επένδυση όπως ένα φωτοβολταϊκό πάρκο!

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2021 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Powered by κατασκευή υποστηριξη ιστοσελίδας, ηλεκτρονικου καταστηματος
Top