Pin It

Πώς να μειώσετε τις πιθανότητες μιας διάρρηξης του χώρου σας

Πώς να μειώσετε τις πιθανότητες μιας διάρρηξης του χώρου σας και χωρίς σύστημα ασφαλείας

 

ΣΥΝΓΕΡΜΟΙ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Η σύγχρονη ζωή στις πόλεις έχει γίνει αρκετά δύσκολη. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές είναι πολλοί και απρόβλεπτοι . Τα μέτρα αστυνόμευσης και καταστολής μπορεί να έχουν βελτιωθεί κατά πολύ , δεν επαρκούν όμως για να βάλουν οριστικό τέλος στην εγκληματικότητα. Γι αυτό είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να μάθουμε πώς να αμυνθούμε αποτελεσματικά απέναντι στη λαίλαπα της παρανομίας.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα καταφέρουμε . Παρακάτω θα αναπτύξουμε κάποια βήματα που μπορούμε εμείς οι ίδιοι να κάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε όσο περισσότερο γίνεται την ασφάλεια του χώρου μας.
 Ο καλύτερος τρόπος προστασίας αποτελεί φυσικά ένα σύστημα ασφαλείας /συναγερμού. Ή εγκατάσταση  ενός συστήματος ασφαλείας είναι η μόνη αποτελεσματική λύση για την θωράκιση του χώρου σας .Ιδιαίτερα μάλιστα αν το συνδέσετε σε κέντρο λήψης σημάτων , τότε πραγματικά ανεβάζεται ψηλά τον πήχη της ασφάλειας  τόσο ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι με την ασφάλεια του χώρου σας
Για όσους όμως από εσάς δεν διαθέτετε την οικονομική άνεση για την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας , υπάρχει και η εναλλακτική λύση που μπορεί να σας δοθεί με μια πόρτα ασφαλείας . Είναι αρκετά πιο οικονομικές από ένα σύστημα συναγερμού και μπορούν πραγματικά να σας προστατέψουν.
 Σύμφωνα με επίσημες  στατιστικές της αστυνομίας , οι διαρρήκτες τείνουν να αποφεύγουν να χτυπήσουν στόχους που διαθέτουν συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας ακριβώς επειδή τους δυσκολεύουν πολύ στο κακόβουλο έργο τους. Βέβαια, αν και πάλι αδυνατείτε να κάνετε έξοδα για μια πόρτα ασφαλείας , υπάρχουν κάποιες απλές κινήσεις που  μπορείτε να κάνετε εσείς οι ίδιοι για να ασφαλίσετε το χώρο σας και οι οποίες δεν θα σας κοστίσουν σε τίποτα.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κλειδώνετε καλά όλες τις εισόδους και τα παράθυρα  . Οι περισσότερες κλοπές σημειώνονται σε ανασφάλιστους χώρους .  Καλό θα ήταν επίσης να αντικαταστήσετε όλες τις κλειδαριές με κλειδαριές ασφαλείας σε πόρτες , παντζούρια και παράθυρα. Επίσης δεν θα ανοίγετε ποτέ  σε αγνώστους. Αν θέλετε να γνωρίζετε πάντοτε ποιος έρχεται στο κατώφλι σας μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού σας, έχετε τη δυνατότητα  να τοποθετήσετε ένα σύστημα θυροτηλεφώνου η κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να έχετε πάντα οπτική επαφή με την είσοδό/χωρο σας.
Για όσους από εσάς διαθέτετε μονοκατοικία με περιβάλλοντα χώρο, φροντίστε να τον περιφράξετε όσο καλύτερα μπορείτε και να τον έχετε καλά φωτισμένο . Εάν υπάρχουν δέντρα που μπορούν να αποτελέσουν μέσο πρόσβασης σε παράθυρα και μπαλκόνια , καλό θα ήταν να κοπούν. Όπως επίσης και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελέσει μέσο αναρρίχησης, θα πρέπει να το απομακρύνεται.
 Γενικά αυτό που πρέπει να κάνετε ορατό και ξεκάθαρο προς όλους είναι ότι  ο χώρος σας προστατεύεται ολόκληρο το εικοσιτετράωρο από σύστημα συναγερμού ασφαλείας αναρτώντας μια πινακίδα που θα το δηλώνει , ασχέτως αν είναι αλήθεια ή όχι . Θα μπορούσατε επίσης να τοποθετήσετε και ένα απλό κουτί σειρήνας για να φαίνεται ότι έχετε συναγερμό αν δεν έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα στα αλήθεια.
Τέλος , για όσους από εσάς αγαπάτε τα ζώα, υπάρχει και η λύση ενός σκύλου φύλακα . Τα μικρά σκυλάκια λειτουργούν ως συναγερμοί , αντιδρούν έντονα σε κάθε θόρυβο και χτύπημα της εξώπορτας , ειδοποιώντας σας δηλαδή για οποιοδήποτε συμβάν.
Από την άλλη , ένας μεγάλος και τρομακτικός σκύλος που φυλάει το σπίτι εξωτερικά λειτουργεί αποτρεπτικά σε όσους μπορεί να έχουν σκέψεις να παραβιάσουν το χώρο σας.
Για περισσότερες πληροφορίες
μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Tags: , , , , , ,

About the Author

Είμαι τεχνικός συστημάτων ασφαλείας με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφάλειας στις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Έχοντας ως εφόδιο τις κατάλληλες γνώσεις και την συνεχή βελτίωση με κατάλληλα σεμινάρια και επιμορφώσεις . Είμαι εδώ να σας βοηθήσω να βρούμε το κατάλληλο για εσάς σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας είτε είναι σπίτι είτε επαγγελματικός χώρος είτε εργοστάσιο ή επένδυση όπως ένα φωτοβολταϊκό πάρκο!

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2021 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Powered by κατασκευή υποστηριξη ιστοσελίδας, ηλεκτρονικου καταστηματος
Top